INTERIØRARKITEKT FOR FIRMA, OFFENTLIG OG EIENDOM

Har du et firma som trenger et løft, en ny profil? Ønsker du imøtekommende lokaler, som reflekterer firmaet ditt? Jeg jobber mye med resepsjoner, møterom og fellesarealer. Der hvor kundene dine vil møte firmaet ditt. Jeg hjelper med planløsning, belysning, utsmykning, skilting og spesialløsninger. Jeg vil raskt se dine behov og finne frem til de beste løsningene. Det er også viktig at de ansatte har et miljø som skaper trivsel og med farger som fremmer arbeidet som skal utføres. Undersøkelser har vist at de fargeløse lokalene de siste årene har gitt økt sykefravær. Dette viser at farger er viktig, ikke bare for pyntens skyld, men også for de følelsene de fremkaller og den effekten det gir til de ansatte og besøkende. Jeg hjelper deg med riktig valg av farger og materialer.

 

Interiørarkitekt for offentlig

INTERIØRARKITEKTEN HJELPER MED:


- Ny planløsning ved endring av rom, rehabilitering og nybygg
- 3D tegninger, presentasjons tegninger
- Utforme interiøret med farge- og materialvalg
- Fargecollager, presentasjon av farge- og materialforslag
- Finne riktig belysning, plassering og type belysning
- Belysningsplan til elektriker
- Finne møbler og innredning
- Møbleringsplan, finne gode løsninger
- Finne riktig solskjerming, gardiner, interiørprodukter
- Innhente priser fra håndverkere og leverandører
- Følge opp håndverkere
- Utføre innkjøp og følge opp leveringerTOTALPROSJEKT - HJELP TIL ALT


Har du ikke har tid eller anledning å bidra selv, kan du sette bort alt til oss og spare egen tid og arbeid. Lang erfaring og bred kompetanse, gir deg trygghet i prosjektet. Våre dyktige og pålitelige samarbeidspartnere utfører arbeidet til avtalt tid og pris.
Vi tar oss av hele oppussings prosessen for deg:
- Interiørarkitekt tjenesten: hjelp med alt du trenger
- Håndverkere og samarbeidspartnere, oppfølging av arbeidene
- Interiørprodukter: bestilling, levering og montering
- Ferdigstilling: ferdigbefaring og godkjenning av arbeidene

 

INTERIØR NETTHJELP - CHAT


For dere som er utenfor Oslo og Akershus, eller har et prosjekt utenfor dette området, er nettbasert hjelp en fin løsning, hvor dere sparer fordyrende reisetid. Interiørarkitekt tjenester på nett benyttes når det ikke er behov for å møtes. Vi tilbyr tre forskjellige netthjelp tjenester:

Netthjelp prosjekt: Send bilder og hva du trenger hjelp med. Du får en pris på tjenesten og vi vil holde kontakten via nett og telefon gjennom hele prosjektet.
Spørsmål & Svar: Har du bare et par enkle spørsmål, send dem til meg, gjerne med bilder, hvis det hjelper å beskrive problemet. Jeg svarer deg innen 2 virkedager.
Chat med interiørarkitekten: Bestill tid for chat og vi ser på spørsmålene dine sammen og du kan spørre underveis.

 

HÅNDVERKERE - SAMARBEIDSPARTNERE


Vi har knyttet til oss dyktige, kreative og pålitelige håndverkere, snekkerverksteder, mekanisk verksted, møbeltapetserer og systue. Sammen lager vi spesialløsninger, plassbygde innredninger, utsmykning og mye mer. Jeg har erfaring med bygge prosessen og håndverkere og hjelper deg gjennom byggeperioden og passer på at arbeidene blir utført som planlagt.