INTERIØRARKITEKT FOR PRIVATE

Trenger du hjelp med romløsning, innredning av kjøkken og bad, møblering, belysning, farger og materialvalg? Er det vanskelig å se hvordan det kommer til å bli når det står ferdig? Det er mange som erfarer at resultatet kunne vært bedre, hvis de visste mer på forhånd. Det er her jeg kommer inn som en støttespiller og problemløser. Jeg hjelper deg med planleggingen så du ikke går i noen fordyrende feller. Du får en å dele dine ønsker med og som hjelper deg å finne de beste løsningene. Om du er usikker på hva du ønsker, men ser at det ikke fungerer slik det er nå, hjelper jeg deg frem til en god løsning. Om du er bevisst på hva du liker, men vil ha en å dele ideene dine med, har du en støttespiller i meg.

 

INTERIØRARKITEKTEN DEG MED:


- Ny planløsning ved endring av rom, tilbygg og nybygg
- 3D tegninger, presentasjons tegninger
- Utforme interiøret med farge- og materialvalg
- Fargecollager, presentasjon av farge- og materialforslag
- Finne riktig belysning, plassering og type belysning
- Belysningsplan til elektriker
- Kjøkken og bad, hjelp med alt du trenger
- Finne møbler og innredning
- Møbleringsplan, finne gode løsninger
- Finne riktig solskjerming, gardiner, interiørprodukter
- Innhente priser fra håndverkere og leverandører
- Følge opp håndverkere
- Utføre innkjøp og følge opp leveringerInteriørarkitekt totalprosjekt

TOTALPROSJEKT - HJELP TIL ALT


Har du ikke har tid eller anledning å bidra selv, kan du sette bort alt til oss og spare egen tid og arbeid. Lang erfaring og bred kompetanse, gir deg trygghet i prosjektet. Våre dyktige og pålitelige samarbeidspartnere utfører arbeidet til avtalt tid og pris.
Vi tar oss av hele oppussings prosessen for deg:
- Interiørarkitekt tjenesten: hjelp med alt du trenger
- Håndverkere og samarbeidspartnere, oppfølging av arbeidene
- Interiørprodukter: bestilling, levering og montering
- Ferdigstilling: ferdigbefaring og godkjenning av arbeidene

 

Chat med interiørarkitekten

INTERIØR NETTHJELP - CHAT


For dere som er utenfor Oslo og Akershus, eller har et prosjekt utenfor dette området, er nettbasert hjelp en fin løsning, hvor du sparer fordyrende reisetid. Interiørarkitekt tjenester på nett benyttes når det ikke er behov for å møtes. Vi tilbyr tre forskjellige netthjelp tjenester:

Netthjelp prosjekt: Send bilder og hva du trenger hjelp med. Du får en pris på tjenesten og vi vil holde kontakten via nett og telefon gjennom hele prosjektet.

Spørsmål & Svar: Har du bare et par enkle spørsmål, send dem til meg, gjerne med bilder, hvis det hjelper å beskrive problemet. Jeg svarer deg innen 2 virkedager.

Chat med interiørarkitekten: Bestill tid for chat og vi ser på spørsmålene dine sammen og du kan spørre underveis.

 

Håndverkere

HÅNDVERKERE & SAMARBEIDSPARTNERE


Vi har knyttet til oss dyktige, kreative og pålitelige håndverkere, snekkerverksteder, mekanisk verksted, møbeltapetserer og systue. Sammen lager vi spesialløsninger, plassbygde innredninger, utsmykning og mye mer. Jeg har erfaring med bygge prosessen og håndverkere og hjelper deg gjennom byggeperioden og passer på at arbeidene blir utført som planlagt.