TJENESTER OG PRISER


Det å bruke interiørarkitekt forbindes ofte med en stor kostnad og forbeholdes de som kan ta seg råd til det. Men slik trenger det ikke å være. Med lang erfaring jobber jeg raskt og effektivt. Dyktige samarbeidspartnere gjør at vi raskt får frem gode og funksjonelle løsninger. Ved å benytte våre interiørprodukter, sparer du penger på tjenesten. Det er lett å ta med gardiner og tekstiler når vi jobber med farge- og materialvalg, eller lamper i belysningsplanleggingen.

 

 

FØRSTEGANGSBESØK - HJEMMEBESØK

Førstegangsbesøk eller hjemmebesøk koster lite i forhold til alt vi får gått igjennom og finner løsninger på underveis. Du får mange gode råd og tips som gjør oppussings prosessen lettere for deg og ofte rimeligere. Sammen finner vi ut om du trenger videre hjelp fra oss og hva du kan og ønsker å gjøre selv. Tjenesten faktureres når den er utført.

Fastpris for besøk 2 timer kr 1.520,- eks. mva/1.900,- inkl. mva
Fastpris for besøk 3 timer kr 2.120,- eks. mva/2.650,- inkl. mvaINTERIØR NETTHJELP - CHAT

Dette er en fin måte å få hjelp på om du er utenfor Olso og Akershus, eller har et prosjekt utenfor dette området. Da sparer du fordyrende reisetid. Vi tilbyr følgende løsninger:

NETTHJELP PROSJEKT
Du sender bilder og beskrivelse på hva du trenger hjelp til. Så avtaler vi en tid hvor vi går gjennom dette sammen og gir en pris på tjenesten. Vi har kontakt på telefon og mail gjennom hele prosessen. Pris etter avtale. Timespris som interiørarkitekttjeneste/arkitekttjeneste. Tjenesten faktureres med 50% ved oppstart og resten ved ferdig levert. 
Pris etter avtale. Timespris som interiørarkitekttjeneste/arkitekttjeneste.

SPØRSMÅL & SVAR
Har du bare et par enkle spørsmål du ønsker svar på, er det bare å sende dem til meg under "spørsmål & Svar" på kontaktsiden. Send gjere med bilde, hvis det hjelper å beskrive problemet. Jeg vil svare innen 2 virkedager. Tjenesten faktureres når du får svar på henvendelsen din.
Pris pr henvendelse kr 300,- eks. mva/375,- inkl. mva

CHAT MED INTERIØRARKITEKTEN
Du kan også bestille tid for chat. Da kan vi belyse spørsmålene dine sammen og du kan spørre videre underveis. Tjenesten faktureres når den er utført.
Pris pr påbegynte 15 min kr 150,- eks. mva/187,50 inkl. mva

 

INTERIØRTJENESTE PROSJEKT

Her starter vi med et uforpliktende besøk eller etter vi har hatt et førstegangsbesøk eller hjemmebesøk. Du får først et tilbud med tid og pris på hver oppgave du ønsker hjelp til, så lager vi en skriftlig avtale på det arbeidet vi har blitt enige om å utføre. Dette gjør det trygt for begge parter. Tjenesten faktureres med 50% ved oppstart og rest etter ferdig levert. Pris ifg. avtalen. 

Timespris interiørarkitekt kr 600,- eks. mva/750,- inkl. mva
Pris måltagning og montering kr 360,- eks.mva/450,- inkl. mva

 

ARKITEKTTJENESTE

For tegninger av tilbygg og arbeid rundt disse, samt hjelp med byggesøknaden. Vi starter med et besøk, enten et uforpliktende besøk, eller et hjemmebesøk hvor vi finner løsninger og tar mål. Du får et pristilbud og deretter en skriftlig avtale. Dette gjør det trygt for begge parter. Tjenesten faktureres med 50% ved oppstart og rest etter ferdig levert. Pris ifg. avtalen. 

Timespris arkitekttjeneste kr 760,- eks. mva/950,- inkl. mva
Pris måltagning kr 360,- eks.mva/450,- inkl. mvaINTERIØRHJELP MED PRODUKTER

Hjemmebesøk tilbys til interiørproduktene våre. Faktureres etter utført besøk. Vi tilbyr følgende løsninger:

*Kjøper du interiørprodukter for over kr 10.000,- inkl. mva refunderer vi prisen for interiørhjelpen, som en ekstra rabatt til deg. 

INTERIØRHJELP PRODUKTER:
Jeg kommer hjem til deg og hjelper deg med å finne produkter, farger og materialer som passer sammen med ditt interiør.
Fastpris for besøk på 2 timer kr 1.520,- eks. mva/1.900,- inkl. mva *

INTERIØRHJELP GARDINER:
Gardiner krever mer jobb og det er behov for to besøk. Første besøket kartlegger ønsker og behov. Jeg finner gardiner og kommer til deg med prøver og vi ser hva som passer best og som faller i smak.
Fastpris for gardiner med 2 besøk på 1+2 timer kr 2.280,- eks. mva/2.850,- inkl. mva *