INTERIØRPRODUKTER

Med årene har jeg knyttet til meg gode og pålitelige leverandører av interiørprodukter. Produktene har god design og høy kvalitet. De er laget for å tåle bruk i offentlige miljøer og med design som passer like godt privat. Flere produkter tilpasses i mål, farger og design, slik at de passer perfekt til interiøret vi designer for deg. Du sparer tid på å planlegge inn interiørproduktene samtidig med interiør tjenesten, som å finne gardiner og møbelstoffer når jeg jobber med fargevalget for deg. I tillegg til å spare konsulenthonorar, får du også gode priser på produktene.

 

 

INTERIØRHJELP MED PRODUKTENE

Trenger du hjelp med riktig valg av produkter, farger og materialer? Er du usikker på hva som passer best sammen? Her får du den hjelpen du trenger:
- Finne produktene som passer for deg
- Finne farger. materialer og sammensetninger
- Lage fargekart/collage med valgte farger og materialer
- Ta nødvendige mål
- Tegne løsninger, egne design eller tilpasninger
- Levering og montering

Les mer under Tjenester og Priser... 

 

VIL DU VITE MER OM SOLSKJERMING?

Gardiner og solskjerming flettes inn i interiøret, derfor er det viktig å velge riktig farge, design og funksjon. Dette er ikke alltid like lett hvis du ikke kjenner til produktene og valgmulighetene. Her får du en kort presentasjon av de ulike løsningene. Du kan lære litt mer om solskjerming og få inspirasjon til prosjektet ditt.

Les mer... 

MED FOKUS PÅ MILJØET

Alle vet at det er viktig med miljøvennlig produksjon, økologiske og bærekraftige råvarer. Men er vi bevisste nok når vi gjør innkjøp? Mye er skjult for oss og vi vet ikke hva som ligger bak produktene vi kjøper. Her setter vi fokus på miljøet og trekker frem produsenter og designere, som har laget flotte og spennende interiørprodukter av miljøvennlige og resirkulerte materialer, og med en miljøvennlig produksjon. Her får du deres historier og se de flotte produktene som er resultatet av deres innsats for miljøet. Bli med å støtte disse produsentene, kjøp miljøvennlige produkter.

Les mer...

 

NYHETER

Vi har fått en ny leverandør på dekorative trær i bjørk. Flotte i resepsjoner, inngangspartier, fellesarealer og til private. Se flere bilder og les mer om disse og andre nye produkter og produsenter på vår nyhetsside. Her kan du lete litt selv og få inspirasjon til prosjektet ditt.

Se flere nyheter...