NYHETER

 

Se høstens nyheter fra våre leverandører til offentlige og private prosjekter. Du kan se mer på produsentenes nettside ved å klikke på bildet. Vil du bestille eller har spørsmål om produktene ta kontakt med oss her, eller ring oss på 90208948. 

 

 

BARNESIKKER LIFTGARDN FRA WEBA

Weba Proff liftgardin er nå med 100% barnesikkert system for kjedetrekk og snorsystem. Får et barn kjedet rundt halsen, vil det løsne fra skinnen. Det samme gjelder festene til snorene på baksiden av liftgardinen. Systemet gjør det enkelt å sette delene på plass igjen. Klikk på bildet og les mer om finessene ved denne liftgardinen. Vi har nå kampanje med 15% rabatt i forbindelse med lanseringen. For priser og hjelp med produktet kontakt oss her, eller ring oss på 90208948.

 

 

FOLLOWME NY STØRRE LAMPE

FollwMe ta den med hvor du vilgir stemningslys både inne og ute. Bærbare, batteridrevne LED lamper med tiltbar skjerm for bedre leselys. Tre trinns dimmer, fra 5-20 timers batterilevetid avhengig av effekten som brukes. Rask opplading. 

FollowMe LED H28,8 x Ø12,3 cm Kr 1.800,- inkl. mva, eks frakt

FollowMe Pluss LED H44,3 x Ø18,5 cm Kr 3.176,- inkl. mva, eks frakt 
NB! Forhåndsbestilling nå, leveringsklar senere i høst.

 

 

BICOCA NY BÆRBAR LAMPE FRA MARSET

Bicoca er en helt ny batteridrevet bordlampe. Lett å plassere, enkel å ta med seg. Flott som leselampe ved sengen eller ved godstolen. Bærbar, batteridreven LED lampe med tiltbar skjerm, tre trinns dimmer, 5-20 timers batterilevetid avhengig av effekten som brukes. Rask opplading. 

Farger: antrasitt, off white, rød, gul, blå, lys rosa.

Bicoca LED H22,5 x Ø14 cm kr 2.291,- inkl. mva, eks. frakt