VELKOMMEN TIL OSS

Ezenze er drevet av interiørarkitekt Nina Ytregård Mosfjeld og tilbyr interiørarkitekt tjenester til offentlige og private miljøer i Oslo og Akershus. For de som er utenfor dette området tilbyr vi netthjelp. Vi har et stort utvalg av spennende interiørprodukter med høy kvalitet og god design. Vi fremmer produsenter og designere som gjør en innsats for miljøet. Vi samarbeider med dyktige og pålitelige håndverkere og verksteder, og utfører totalprosjekter, dvs. at du kan sette bort hele oppussingsjobben til oss. Les mer om våre produkter og tjenester under interiørarkitekt tjenester og interiørprodukter.

 

 

KJÆRE KUNDE!

Interiørarkitekt Nina Ytregård Mosfjeld

Ezenze har rundet 20 år og jeg vil sende en stor takk til alle de fantastiske kundene, som har kommet til meg med prosjektene sine. Det har vært en reise i seg selv, og jeg har lært mye underveis. Spesielt når jeg har tatt del i hele oppussingsprosessen. Jeg har montert gardiner og solskjerming, møbler, kjøkken og spesialbygde innredninger. Jeg har malt rom, gitt gamle kjøkken nytt liv, sydd gardiner og trukket om møbler. Alt dette har gitt meg mye god erfaring, som jeg gir videre til dere i form av praktiske og gjennomførbare løsninger. Jeg elsker planleggingen, utfordringen i å få brikkene til å falle på plass. Se vanskelige rom få funksjonelle løsninger. Jeg er nøye og liker å gjøre ting riktig første gang. Når jeg følger opp prosjekter, og holder i trådene, slipper jeg ikke før vi er i mål. For når jeg ser gleden hos kundene, når de har fått det slik de ønsket, da har jeg fått min belønning for jobben. Jeg jobber ikke for å oppnå prestisje prosjekter, men for å skape det du er ute etter, det som vil fungere for deg og som fremmer dine ønsker og behov. På den måten vil du trives med resultatet. jeg er her for deg når du trenger en trygg, jordnær og solid samarbeidspartner.

Jeg ønsker deg velkommen og ser frem til et godt samarbeid.

Med vennlig hilsen

Nina Ytregård Mosfjeld
interiørarkitekt
ezenze as

 

 

 

HISTORIKK

Ezenze AS ble etablert i 1995 og er drevet av interiørarkitekt Nina Ytregård Mosfjeld. Som nyutdannet i 1990, fikk jeg jobb hos Esselte Office, en kontorinnrednings leverandør, hvor jeg tegnet løsninger, fant farger og materialer, og solgte gardiner. Etter tre år startet jeg freelance og hjalp flere kontorinnrednings leverandører med interiørtjenester, bla. Edsbyn, Kinnarps og Isku. Jeg fikk stadig flere forespørsler om å hjelpe utover det disse leverandørene kunne tilby, og det ble oppstarten til egne prosjekter og eget firma. Jeg har siden den gang jobbet i Oslo og Akershus med små og mellomstore prosjekter. Jeg har laget mange ulike miljøer for private, firma, skoler og entreprenører. Du kan se noen av disse prosjektene i vårt prosjekt galleri. Underveis har jeg knyttet til meg leverandører, håndverkere og samarbeidspartnere, som er dyktige og kreative, har lang erfaring og er lette å samarbeide med. Sammen med disse leverer jeg totalprosjekter. Her hjelper jeg med hele oppussing prosessen. Du vil spare egen tid og får en kontaktperson å forholde deg til gjennom hele prosessen.